laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Provençaalse visfilet
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
250 gr kabeljauwfilet
100 gr wortel
150 gr courgette
50 gr sjalotjes
1 teentje knoflook
2 tomaten
150 gr champignons
1 eetlepel margarine
40 ml witte wijn
tijm
dille
peper
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200°C;
Was de visfilets en verdeel ze in 2;
Schil de wortel en was de courgette. Snijd ze met een dunschiller in lange linten. Pel de sjalotjes en de knoflook en snipper ze fijn. Snijd de tomaten in partjes en ontpit ze. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes;
Neem 2 stukken aluminiumfolie van 30 op 30 cm en wrijf ze in met de margarine;
Leg de visfilet erop, verdeel de groenten over de vis en kruid met tijm, dille en peper;
Vouw de aluminiumfolie bijna dicht in de vorm van een papillot, maar zorg ervoor dat je bovenaan een opening hebt;
Verdeel de wijn over de twee pakketjes en vouw ze volledig dicht;
Zet ongeveer 25 minuten in de oven.


Smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats