Plattekaastaart met mandarijn |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
9 gr gelatine
200 mandarijntjes uit blik (op sap)
1 eetlepel warm water
150 gr magere platte kaas
gemberpoeder
1 eiwit
suiker (of energievrije zoetstof voor diabeten) |
|
bereiding: |
|
|
Week de gelatineblaadjes in koud water;
Laat de mandarijntjes uitlekken. Houd er enkele opzij voor de afwerking;
Los de uitgeknepen gelatine op in het warme water en roer goed onder de platte kaas;
Voeg de mandarijntjes en wat gemberpoeder toe;
Klop het eiwit stijf met wat suiker of zoetstof en spatel het onder de platte kaas;
Zet 2 dresseerringen op een bordje en verdeel de platte kaas over de ringen;
Ontvorm en werk af met partjes mandarijn. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|