|
|
Voor 4 personen:
1 prei, in halve ringetjes gesneden, alleen het witte deel
4 tomaten, ontveld en in stukjes gesneden
2 worteltjes, in schijfjes gesneden
1 ui, fijngesnipperd
2 stengels bleekselderij in stukjes gesneden
1/2 rode ui, fijngesnipperd
2 aardappels, in stukjes gesneden (afhankelijk van soort wel/niet
schillen)
1 courgette, in schijfjes gesneden
1 kleine glazen pot witte bonen (300 – 400 g) (of 150 gr gedroogde
bonen een nachtje geweekt)
1 klein glazen potje doperwten (of ca 200 gr verse doperwten)
2 teentjes knoflook, geperst
1/2 groene kool, in stukjes gesneden
1 knolraap
Handje verse basilicum
Handje verse peterselie
2 takjes rozemarijn
200 g volkoren pasta schelpjes
1 liter biologische groentebouillon
1 liter biologische groentesap
2 eetlepels olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
Zeezout
Optioneel: Een handje spinazie per persoon aan het eind toevoegen |