|  |  | Voor 4 personen: 1 prei, in halve ringetjes gesneden, alleen het witte deel
 4 tomaten, ontveld en in stukjes gesneden
 2 worteltjes, in schijfjes gesneden
 1 ui, fijngesnipperd
 2 stengels bleekselderij in stukjes gesneden
 1/2 rode ui, fijngesnipperd
 2 aardappels, in stukjes gesneden (afhankelijk van soort wel/niet
 schillen)
 1 courgette, in schijfjes gesneden
 1 kleine glazen pot witte bonen (300 – 400 g) (of 150 gr gedroogde
 bonen een nachtje geweekt)
 1 klein glazen potje doperwten (of ca 200 gr verse doperwten)
 2 teentjes knoflook, geperst
 1/2 groene kool, in stukjes gesneden
 1 knolraap
 Handje verse basilicum
 Handje verse peterselie
 2 takjes rozemarijn
 200 g volkoren pasta schelpjes
 1 liter biologische groentebouillon
 1 liter biologische groentesap
 2 eetlepels olijfolie
 Vers gemalen zwarte peper
 Zeezout
 
 Optioneel: Een handje spinazie per persoon aan het eind toevoegen
 |