laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Camembertsoep
  ingrediënten:
    Voor 8 personen:
5 grote uien
5 grote aardappelen
4 liter water
kippenbouillon
4 sneden wit brood
camembert (kaas)
  bereiding:
    Snipper de 5 grote uien fijn en laat ondertussen de boter goudgeel worden.
Fruit de uien glazig. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
Voeg ze aan de uien toe en laat alles goed stoven.
Vul het geheel aan met 4 liter water en laat opkoken met 3 blokjes kippenbouillon.
Voeg hierbij de stukjes brood.
Op het laatst de camembert kaas laten meekoken.
Vervolgens alles mixen en nog een 5 tal minuten laten koken.
Breng op smaak met peper en zout.

Serveren met geroosterd brood.

Smakelijk,…!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats