laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 jerryke's varkensvlees in satesaus
  ingrediënten:
    een marinade maken van ketjap, sambal en peper....het vlees in blokjes snijden ( ik gebruik er varkenshaasje voor) dan in de marinade doen en een paar uur in de frigo laten staan. Het vlees uit de marinade halen en dan aanbakken in een pan.
  bereiding:
    Satesaus:
arachideolie laten opwarmen daar een paar uien fijngesnipperd in aanbakken alsook een teentje look, daarbij doe je dan wat trassie (garnalenpasta) en een pot pindakaas (zonder stukjes)....alles goed mengen, dan doe je er wat melk bij, een beetje suiker, zoete sambal en ketjap.....is je saus dan nog te dik mag er nog wat melk bij gedaan worden.....als de saus dan klaar is mag het vlees erbij.

lekker met frietjes en een kom salade, maar het kan ook met rijst of korte pasta
je kan het ook met kip maken
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats