laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 stampot witlof met rode uien en pamazaanse kaas va
  ingrediënten:
    aardappels 500gr
witlof 7 stronks
rode uien 4 dikke
parmazaanse kaas
bieslook
bakpapier
  bereiding:
    schil de aardappels
zet ze op en laat ze koken met peper
neem de schijf van je magnatron en snij het bakpapier rond om eruit .leg dat op de ronde schijf van de magnatron
de parmazaanse kaas met een fijne schaaf op het papier schaven dik
daarna op 1.80 m in de magnatron kijken of het bubbeld
het dan eruit halen en laten afkoelen
doe de uien pellen en maak er ringen van
bak ze in olijf olie
en snij de witlof in de lengte in 4 stukken
doe ze bij de uien met een beetje boter erbij
laat dat samen even fruiten
doe de aardappels als ze gaar zijn onder elkaar stampen met een scheutje warme melk
daarna de witlof met uien er door heen
wat parmazaanse kaas erover raspen
de kaas wat in de magnatron is geweest
omkeren en het bakpapier eraf halen
breek voorzichtig door en zet het rechtop in de stampot
eet smakelijk
groetjes marga

Met dank aan Marga voor dit lekkere recept
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats