|
|
Alcohol: Vervangingsproduct:
Bier: Niet-alcoholisch bier; gevogeltebouillon; kalfsbouillon
Porto: Druivensap met een zeste van limoen; Veenbessensap met toevoeging van wat citroensap
Rode wijn: Druivensap van rode druiven met wat rode wijnazijn; of Niet-alcoholische rode wijn
Witte wijn: Druivensap van witte druiven met wat witte wijnazijn; of Niet-alcoholische witte wijn
Champagne: Mousserende appelcider; Druivensap van witte druiven
Koffielikeur Espresso; Niet-alcoholisch koffie-extract of koffiesiroop
Amaretto: Amandel extract
Whiskey: Vanille extract; appelsiensap; ananassap
Kersen likeur: Kersensiroop
Cognac: Perziksiroop; Perensiroop
Cointreau: Geconcentreerd sinaasappelsap
Cacaolikeur : Vanille-extract met poedersuiker en cacao
Muntlikeur: Munt-extract met wat water
Rum: Appelsap met amandel extract
Sherry: Kersensap met vanille-extract
Wodka: Appelcider met limoensap |