laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Alcohol Vervanging​sproduct bij het koken
  bereiding:
    Alcohol: Vervangingsproduct:

Bier: Niet-alcoholisch bier; gevogeltebouillon; kalfsbouillon

Porto: Druivensap met een zeste van limoen; Veenbessensap met toevoeging van wat citroensap

Rode wijn: Druivensap van rode druiven met wat rode wijnazijn; of Niet-alcoholische rode wijn

Witte wijn: Druivensap van witte druiven met wat witte wijnazijn; of Niet-alcoholische witte wijn

Champagne: Mousserende appelcider; Druivensap van witte druiven

Koffielikeur Espresso; Niet-alcoholisch koffie-extract of koffiesiroop

Amaretto: Amandel extract

Whiskey: Vanille extract; appelsiensap; ananassap

Kersen likeur: Kersensiroop

Cognac: Perziksiroop; Perensiroop

Cointreau: Geconcentreerd sinaasappelsap

Cacaolikeur : Vanille-extract met poedersuiker en cacao

Muntlikeur: Munt-extract met wat water

Rum: Appelsap met amandel extract

Sherry: Kersensap met vanille-extract

Wodka: Appelcider met limoensap
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats