laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gemarmerd bosvruchtendessert
  ingrediënten:
   


  • 250 g volle platte kaas
  • 0.25 dl room
  • 0.2 dl halfvolle melk
  • 125 g bosvruchtenconfituur
  • 0.5 eetlepel citroensap
  • 50 g amandelschilfers
  • 2 takjes citroenmelisse
  bereiding:
    Mix de kwark met de room en de melk ongeveer 1 minuut tot een romige creme en schenk in glazen schaaltjes. Pureer de confituur glad met het citroensap. Schep een deel voorzichtig door de creme, gebruik de rest later voor de garnering. Laat de creme afgedekt in de koelkast opstijven. Rooster in een droge pan de amandelen goudbruin en laat afkoelen. Garneer de creme voor het opdienen met de confituur, de amandelen en takjes citroenmelisse.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats