laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Champignons met romige vulling
  ingrediënten:
   



  • 8 champignons (groot)
  • 50 g blauwe kaas
  • 0.25 knolselderij
  • 0.5 eetlepel room (zure)
  • peper
  • kruidenzout
  • 1 cl olijfolie (extra vierge)
  bereiding:
    Maak de knolselderij schoon en stoom gaar. Maak intussen de champignons schoon en ontdoe ze van de steeltjes.

Pureer de gare knolselderij (de puree mag in geen geval te vochtig zijn) en breng op smaak met peper, zure room en kruidenzout. Schep een lepeltje puree in elk champignonhoedje.

Leg een klein blokje blauwe kaas op de puree en plaats de champignonhoeden op een ingevette bakplaat. Bak 5 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden C), de kaas mag lichtjes kleuren. Serveer warm.

Tips: u kan de puree een dag vooraf klaarmaken. U kan de blauwe kaas vervangen door kruidenkaas of peperkaas
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats