|
|
|
Appelcake met stukjes chocolade |
|
ingrediënten: |
|
|
120 g bloem,
120 g suiker,
120 gboter,
2 eieren,
11 g bakpoeder,
1appel,
2 el chocoladebakdruppels,
bloemsuiker,
cacaopoeder |
|
bereiding: |
|
|
Bereiding:
Vet een taartvorm van 20 cm diameter in. Verwarm de oven voor op 175°C. Roer de boter mals met de suiker. Doe hierbij een voor een de hele eieren. Meng hierdoor de bloem en het bakpoeder. Klop alles tot een homogene massa. Spatel er de chocoladedruppels onder. Breng het deeg in de bakvorm en leg bovenop de schijfjes appel. Bak gedurende 30 minuten op 175°C. Laat afkoelen, bestrooien met poedersuiker en cacaopoeder en versier eventueel nog met een stukje appel.
Smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|