|
|
|
Notenburgers |
|
ingrediënten: |
|
|
250 gr gemengde noten, gemalen
60 gr havermout
1 gr ui, fijn gesnipperd
1 middelgrote wortel, geraspt
90 gr gekookte, fijn gehakte voorjaarsgroente of spinazie
1 eetl zonnebloempitten
2 eetl olijfolie
1/2 theelepel karwijzaad
1 eetl sojasaus
groentebouillon om te binden |
|
bereiding: |
|
|
Alle ingredienten voor de notenburgers, in de aangegeven volgorde, in een grote kom doen en zeer goed mengen.
Van het mengsel 8 notenburgers maken. De burgers bakken in hete olie tot ze goudbruin zijn.
U kunt de burgers invriezen en 3 maanden bewaren. Zorg er wel voor dat ze afzonderlijk verpakt zijn zodat u ze afzonderlijk uit de diepvriezer kunt halen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|