laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Notenburgers
  ingrediënten:
   

    250 gr gemengde noten, gemalen
    60 gr havermout
    1 gr ui, fijn gesnipperd
    1 middelgrote wortel, geraspt
    90 gr gekookte, fijn gehakte voorjaarsgroente of spinazie
    1 eetl zonnebloempitten
    2 eetl olijfolie
    1/2 theelepel karwijzaad
    1 eetl sojasaus
    groentebouillon om te binden
  bereiding:
    Alle ingredienten voor de notenburgers, in de aangegeven volgorde, in een grote kom doen en zeer goed mengen.
Van het mengsel 8 notenburgers maken. De burgers bakken in hete olie tot ze goudbruin zijn.
U kunt de burgers invriezen en 3 maanden bewaren. Zorg er wel voor dat ze afzonderlijk verpakt zijn zodat u ze afzonderlijk uit de diepvriezer kunt halen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats