|
|
|
Provencaalse Kabeljauwschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
- 250 gram verse kabeljauw,
- 350 gram tomatenbasis (bijv. Heinz Tomato Frito),
- 1 zak gemengde rattatouille-groenten,
- 2 el. zachte kruidenkaas (bijv. paturain),
- 1/2 zakje provencaalse kruiden,
- peper,
- zout,
- olie,
- 2 eetlepels creme fraiche,
- 2 eetlepels geraspte kaas.
|
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Doe wat olie in de pan en bak de groentenmix op hoog vuur beetgaar. Voeg de tomatenbasis en de kruidenkaas toe en warm alles goed door. Breng de saus op smaak met de provensaalse kruiden, peper, zout en creme fraiche. Vet de bodem van de ovenschaal in en leg de rauwe kabeljauw in de ovenschaal. Schenk de saus erover en strooi de geraspte kaas er bovenop. Bak de visschotel gaar in circa 20 minuten.
Lekker met tagliatelle. Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen en leg op elk bord een hoopje pasta. Schep de vis, met wat saus, daar bovenop en garneer met wat peterselie. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|