laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocoladebrood
  ingrediënten:
   
  • 450 gr. witte bloem,
  • 100 gr. suiker,
  • 25 gr. cacao,
  • 1 losgeklopt ei,
  • 60 gr zachte boter,
  • 0,5 tl vanille-extract,
  • 230 ml warme melk,
  • 7 gr droge gist
  • broodbakmachine
  bereiding:
    Bereidingswijze: Doe alle ingredienten in de volgorde die de gebruiksaanwijzing voorschrijft in de machine en bak het brood met het programma ?normaal?, stand licht.

Heeft u geen bakmachine, doe dan alle ingredienten goed kneden, laat dan ongeveer 30 min. rijzen, opnieuw opkneden en dan weer 30 minuten laten rijzen, ondertussen de oven voorverwarmen op 200°C, het brood in het midden van de oven plaatsen en de oven terug draaien naar 180°C en afbakken in 40 minuten. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats