|  |   |  | 			
				
					| hertoginne-aardappelen |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  | 
 1 kg aardappelen - 1 1/2 dl hete melk - 2 eieren - 80-110 g boter - zout - nootmuskaat - peper, indien gewenst |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | Kook de aardappelen en wrijf ze fijn. Vermeng ze met de hete melk, de losgeklopte eieren en de boter. Klop dit tot een mooie gladde puree . Voeg zout en specerijen toe naar smaak.
 Beboter een plat bakblik en spuit met de spuitzak rozetjes aardappelmengsel op het bakblik. Zorg voor een oven die heet is (225°C), zet het bakblik op de middelste richel en bak de rozetjes goudbruin in ca. 10 minuten.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |