laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Calamares en scampi's op Griekse wijze
  ingrediënten:
   



  • 200 gr calamares
  • 1 paprika
  • olijfolie
  • groene kruiden
  • notenolie
  • zwarte en witte tagliatelle
  • 12 scampi's
  • 1 venkel
  • 1 courgette
  bereiding:
    Bereiding


Tagliatelle beetgaar koken (zwart en wit apart)
Paprikasaus bereiden (cutteren en zachtjes olijfolie toevoegen)
Groene kruidensaus bereiden (cutteren en zachtjes olijfolie toevoegen)
Venkel en courgette fijnsnijden en aanstoven in olijfolie, tagliatelli toevoegen en even verder laten stoven zodat de smaken zich goed kunnen vermengen
De calamaresringen fruiten in de frituur
De gepelde scampi's kort afbakken

Afwerking

Enkele calamaresringen midden op het warme bord leggen, hierop de pastamengeling, afwerken met nog enkele calamaresringen
Rondom de 2 sausen gieten en versieren met de scampi's en wat fijne groene kruiden
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats