laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 LUIKSE WAFELS 4
  ingrediënten:
   
  • 250g zelfrijzende bloem,
  • 125 g bruine suiker,
  • 2 eieren,
  • 75 g boter
  bereiding:
    Bereidingswijze: Roer de boter zachtjes tot room en voeg er de eierdooiers met de suiker aan toe. Voeg lepel na lepel de bloem en het stijfgeklopte eiwit bij. Bestrooi een bord en de handen met een snuifje bloem. Maak het deeg tot langwerpige rolletjes die u in een warm beboterd wafelijzer bakt.

TIP:Deze wafels bieden het voordeel dat ze op reis kunnen worden meegenomen en dat ze, indien ze in een blikken doos worden bewaard, meerdere dagen goed blijven.

Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats