laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkoolsoep met grijze garnalen
  ingrediënten:
   


  • 1 bloemkool
  • 3 aardappelen (Bintje)
  • 2 preiwitten
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 uien
  • peper
  • zout
  • 15 dl bouillon
  • 1 dl room
  • 250 g Noordzeegarnalen (gepeld)
  • 50 g boter (bakboter)
  • 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
  bereiding:
    Bereiding:

Alle groenten klein snijden en stoven in de boter. Overgieten met de kippenbouillon en kruiden naar smaak, met peper en zout.

De soep pureren met de staafmixer en ze door een zeef gieten. De verse room en de garnalen erdoor roeren en kort laten doorwarmen zonder te koken. Bestrooien met gehakte peterselie en meteen serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats