|
|
|
Pittige pizza Santa Fe |
|
ingrediënten: |
|
|
- 350 g pruimtomaten, fijngehakt -
- 3 lente-uien, gesneden -
- 2 el verse koriander fijngehakt -
- 1 el olijfolie -
- 1 tl rode-wijnazijn -
- 1 teentje knoflook, geperst -
- 1 dunne pizzabodem van ma?smeel -
- 60 g chorizo, in korte dunne reepjes -
- 1/4 kop ingemaakte pepers, in plakjes -
- 3/4 kop geraspte cheddar -
- oreganoblaadjes, ter garnering
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereidingstijd : 15 minuten + bodem - Baktijd : 25 minuten - Voor 4 personen
Bereiding : Verwarm de oven voor op 210 ?C. Meng tomaat, ui, koriander, olie, azijn en knoflook in een schaaltje; laat het 10 min. staan. 2. Laat het tomatenmengsel uitlekken en smeer het uit over de pizzabodem. Verdeel chorizo en pepers erover en bestrooi ze met de cheddar. Bak de pizza 25 min. tot de korst lichtbruin en krokant is. Naar keuze garneren met oregano. In parten snijden en meteen serveren. Smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|