laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Feestelijke bisque van grijze garnalen
  ingrediënten:
   
  • 400 g gepelde grijze garnalen -
  • 1 wortel -
  • 1 prei -
  • 1 selder -
  • 1 ui -
  • 1/2 L witte wijn -
  • 2 L water -
  • 4 eetlepels bloem -
  • 4 eetlepels tomatenpuree -
  • 4 eetlepels opgeklopte room -
  • boter -
  • tijm en laurier -
  • peper en zout
  bereiding:
    voor 4 personen, klaar in 105 minuten

Bereiding :
Snijd alle groenten fijn en stoof ze een tiental minuten aan in wat boter. Overstrooi met de bloem, overgiet met de wijn en het water. Voeg er tomatenpuree aan toe en laat de soep opkoken. Laat zeker 60 tot 90 minuten verder trekken op een zacht vuurtje en doe er eventueel nog wat water bij. Mix de soep en kruid ze goed. Serveer met de garnalen en leg in het midden van elk bord een lepel opgeklopte room.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats