laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 kwartels met druiven
  ingrediënten:
   

    Voor 2 personen
  • 4 kwartels
  • 100gr boter
  • versgemalen peper en zout
  • 3cl curaçao
  • 10cl btuine fond
  • 250gr ontpitte druiven of een bokaaltje ingelegde druiven
  bereiding:
    kwartels kuisen en droogdeppen

de panklare kwartels kruiden met peper en zout en gaar bakken in de boter
uit de pan nemen en warmhouden in de alluminiumfolie
de braadjus deglaceren met de curaçao en de bruine fond
alles even laten opkoken
de druiven bij voegen en goed laten doorwarmen in de saus niet meer laten koken
de kwartels presenteren op warme borden en overgieten met de saus



Variatietip:
kwartels kunnen ook vervangen worden door piepkuikens
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats