laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeebarbeelfilets met aubergines en pestou
  ingrediënten:
   


  • 5 teentjes look
  • 1 aubergine
  • een takje basilicum blaadjes
  • olijfolie
  • 2 soeplepels pijnboompitten
  • peper en zout
  • 20 kerstomaatjes
  • 16 zeebarbeelfilets
  bereiding:
    *Was en snij de aubergine in 4.
*Kruid met peper en zout, braad 4 min. langs elke zijde in hete olie. Zet opzij.
*Voor de saus: meng de olijfolie, de look, basilicum en dennenpitten.
* Kruid met peper en zout. Zet opzij.
* Kruid de visfilets met peper en zout. Verhit wat olijfolie in een pan, braad de filets 2 min. langs elke zijde. Laat de aubergines en de visfilets even-tjes uitlekken op keukenpapier, schik op warme borden. Overgiet met de saus.
*Garneer met kerstomaten en dennenpitten. Serveer met brood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats