laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken vis
  ingrediënten:
   

  • 1250 gr in plakken gesneden vis
  • 2 teentjes uitgeperste knoflook
  • 1 citroen
  • 4 geschilde en gehakte tomaten
  • 2 theelepels zout
  • 1/2 kop witte wijn
  • 1/2 theelepel peper
  • 2 in plakken gesneden tomaten
  • 250 gr in plakken gesneden uien
  • 3 eetlepels gehakte peterselie
  • 1 kop olijfolie
  bereiding:
    Doe de vis in een ovenschaal en doe er citroensap, zout en peper over. Laat de uien in een 1/2 kop olie bruin worden. doe er knoflook, gehakte tomaten en de wijn erbij. Kook de saus 45 minuten. Bedek de vis met het ui- en tomatenmengsel. Leg de plakken tomaat er bovenop en strooi er peterselie en de overgebleven olijfolie op . Laat de vis in een matig warme oven, zonder deksel bakken gedurende 45 minuten.

Goed voor 4 tot 5 personen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats