laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Forel in papilotte op wijze van Marseille.
  ingrediënten:
   
  • 4 forellen
  • 1 venkel
  • 2 tomaten
  • 2 citroenen
  • olijfolie
  • 50 gr. boter
  • 1 eetlepel(anijs)pastis
  • peper en zout
  bereiding:
    Bereidingswijze:
Snij 1 kant open en was de forellen van binnen en buiten en droog ze af.
Snij venkel in reepjes(bewaar het groen)en de tomaten in schijfjes.
Doe de forel open,bestrooi hem met peper en zout en beleg met tomaat en venkel.
Leg de forel op een stuk folie.
Was de citroenen en snij in dunne schijfjes en leg ze op de forel.
Versier met venkel.(het groen)
Bak de forel ongeveer een 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
[b:09cdb1f919]Bereiding geknede boter :[/b:09cdb1f919]
breng de boter op kamertemp,en meng met 1 eetlepel pastis en de rest van de venkel,peper en zout en zet in koelkast tot net voor het opdienen.
Dien de vis op met wat boter en gekookte aardappeltjes.

[b]
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats