laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Papillot van zalm.
  ingrediënten:
   
  • 4 stukken zalmfilet
  • 125gr. spekreepjes
  • 4 grote stukken alu-folie
  • 250gr.groene boontjes(uit blik)
  • 8 kerstomaat
  • 1 bosje basillicum
  • 2 teentjes fijn gesneden look
  • 8 eetlepels(kant en klaar)visbouillon
  bereiding:
    Bak de zalm en het spek kort aan en leg in het
midden van folie met wat tomaat,boontjes,basillicum,look en overgiet alles rijkelijk met de visbouillon.
Vouw de folie helemaal dicht,laat een beetje lucht erin en vervolgens 8 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
Leg ze op een bord en open ze pas als je aan tafel gaat.
Eventueel met pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats