laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kwartels uit het land van Herve
  ingrediënten:
   


  • 8 kwartels
  • 8 sneetjes spek (gezouten)
  • 6 theelepels Luikse siroop
  • 1 Hervekaasje (van 120 gram)
  • 2 dl wijn (wit/zoet)
  • 250 g druiven (ontpit)
  • 8 sneetjes wittebrood
  • peper
  • zout
  • 80 g boter (bakboter)
  bereiding:
    De kwartels barderen, laten korsten in hete boter en dan verder gaarbakken.

De pan deglaceren met de wijn. De Luikse siroop en de druiven toevoegen en kruiden.

Per persoon 2 sneden brood ter grootte van een kwartel en van ongeveer 3 centimeter dik uithollen, opvullen met Hervekaas en roosteren in de oven.

Deze toastjes op een schotel schikken, de kwartels erop leggen en overgieten met de saus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats