|
|
|
Apri-coeur bless |
|
ingrediënten: |
|
|
- 3 gepelde tomaten
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- 1 klein teentje geplette look
- 6 gehakte zwarte olijven,
- 1 eetlepel olijfolie
- peper, zout, cayennepeper, paprikapoeder
- 20 Pidy - Apri-coeur
- 10 ansjovisfilets
|
|
bereiding: |
|
|
Snij de tomaten in vier, verwijder de pitten en zaadlijsten en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes.
Warm olijfolie in een kleine steelpan en stoof er de tomaten en look in tot het sap bijna volledig verdampt is.
Breng ze op smaak met peper, zout, een mespuntje cayennepeper en een snuifje paprika-poeder.
Roer er de gehakte peterselie en olijven door.
Warm de Pidy - Apri-coeurs op in een voorverwarmde oven op 200 C.
Snij de anchovisfilets in twee stukjes en schik per Pidy - Apri-coeur een halve filet.
Vul de deegvormpjes met tomatenfondue.
Warm de Pidy-Apri-coeurs nog even op voor het serveren, tot ze mooi krokant zijn. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|