laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Escarcoque Bourguignonne
  ingrediënten:
   

  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 klein teentje geplette look
  • 1 eetlepel sjalotsnippers
  • 1/2 dl witte wijn
  • 125 g zachte boter
  • peper, zout, cayennepeper
  • 20 Pidy - Escarcoques
  • 20 slakjes ( petit gris )
  bereiding:
    Doe de gehakte peterselie, look, sjalot en witte wijn in een mengkom en laat minstens vijf minuten marineren.
Voeg de zachte boter toe, breng op smaak met peper, zout en cayennepeper en meng goed door??n.
Leg in elke Pidy - Escarcoque een slakje en vul ze goed op met de samengestelde boter.
Warm de oven voor op 200 C en bak er de ?escarcoques? gedurende minstens vijf minuten
in af tot ze mooi krokant worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats