laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pladijsfilet met witloof
  ingrediënten:
   

    4 pladijsfilets van 200 g
    2 à 3 sjalotten
    2 dl droge witte wijn
    2 dl visfumet
    3 dl verse room
    4 fijngesneden witloofstronken
    sap van halve citroen
    boter
    bieslook
    peper en zout
  bereiding:
    Pocheer de visfilets met de sjalotjes, de witte wijn, de visfumet, peper, zout en citroensap. Hou de filets apart warm.
Laat het pocheervocht tot de helft inkoken en voeg de verse room toe. Laat nog een beetje indikken tot een roomsaus.
laat de fijngesneden witloofstronkjes in wat boter sudderen en voeg ze daarna bij de saus.
Schik de filets op warme borden, overgiet met saus en bestrooi met fijngesneden bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats