laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Fishka Ostendaise
  ingrediënten:
   

  • 200 g boter
  • 2 eierdooiers
  • 5 cl witte wijn
  • 1/2 citroen
  • zout, cayennepeper
  • 100 g gepelde garnalen
  • 20 Pidy - Fishka's
  • 20 peterselieblaadjes
  bereiding:
    Smelt de boter en schuim af.
Klop in een kleine steelpan met hoge rand de eierdooiers met de witte wijn en enkele druppels citroensap los.
Klop het geheel in een warm waterbad op tot een luchtig schuimige massa.
Roer er voorzichtig de boter door en kruid met zout en een snuifje cayennepeper. Hou de saus warm.
Warm de Pidy - Fishka's krokant op in een voorverwarmde oven op 200 ?C.
Verdeel ze in de warme fishka's en lepel er wat saus op.
Werk af met een pluksel peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats