laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Scholfilet met Gebakken Ananas en Geschaafde Amand
  ingrediënten:
   

    8 st. scholfilet
    50 gram boter
    15 gram bloem
    2 stuks ananasschijven
    2 eetlepels geschaafde amandelen
    sap van een halve citroen
  bereiding:
    Wrijf de scholfilet in met peper en zout en haal ze door de bloem. De boter
even laten braden in de pan en dan de filet er in leggen. Draai ze na ca 5
minuten voorzichting om. Na 10 min. de filet uit de boter halen en op twee
borden in de oven warm houden. Bak de ananas in het overgebleven bakvet aan
beide zijden bruin. Leg de ananas bij de visfilet. Strooi de amandelen in
het bakvet en bak dit goed aan. Blus het geheel met de citroensap. Leg de
amandelen op de vis.

Zelf maak ik hier gekookte worteltjes en aardappelpuree bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats