Scholfilet met Gebakken Ananas en Geschaafde Amand |
|
ingrediënten: |
|
|
8 st. scholfilet
50 gram boter
15 gram bloem
2 stuks ananasschijven
2 eetlepels geschaafde amandelen
sap van een halve citroen |
|
bereiding: |
|
|
Wrijf de scholfilet in met peper en zout en haal ze door de bloem. De boter
even laten braden in de pan en dan de filet er in leggen. Draai ze na ca 5
minuten voorzichting om. Na 10 min. de filet uit de boter halen en op twee
borden in de oven warm houden. Bak de ananas in het overgebleven bakvet aan
beide zijden bruin. Leg de ananas bij de visfilet. Strooi de amandelen in
het bakvet en bak dit goed aan. Blus het geheel met de citroensap. Leg de
amandelen op de vis.
Zelf maak ik hier gekookte worteltjes en aardappelpuree bij. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|