laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Fleurette Hawaienne
  ingrediënten:
   


  • 1 plak gekookte ham van 3 mm dik
  • 1 plak jonge kaas van 2 mm dik
  • 2 schijven ananas ( uit blik )
  • 25 Pidy - fleurettes
  • Paprikapoeder
  bereiding:
    Snij de ham in stukjes van ongeveer 1 cm de kaas in plakjes van ongeveer 2 cm
Snij de ananasschijven eerst horizontaal middendoor en dan in plakjes van 1,5 cm.
Plaats de Pidy - Fleurettes op een bakplaat en laat ze eerst krokant worden in een op 200 C
voorverwarmde oven. Laat ze terug wat afkoelen.
Schik eerst de ham, daarop de ananas en tenslotte daarop de kaas in de fleurettes .
Bestrooi elke fleurette met een snuifje paprikapoeder.
Bak de Pidy - fleurettes in een voorverwarmde oven op 200 C tot de kaas mooi gegratineerd is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats