laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lepelhapje met gerookte eendenborst en clementijnt
  ingrediënten:
   

    enkele blaadjes rode sla
    pakje gerookte gesneden eendenborst
    2 el walnotenolie
    5 Ips frambozenazijn
    peper, zout
    1 blikje clementijntjes
  bereiding:
    laat de clementijntjes uitlekken en vang het sap op
reinig de sIa en ciseleer
snij de eendenborst in zeer kleine reepjes
verdeel de sla over de lepels
leg er reepjes gerookte eendenborst op
werk af met een clementijntje
meng de walnotenolie en frambozenazijn en kruid met peper en zout (goed kruiden)
breng op smaak met het sap van de clementijntjes en nappeer over de eendenborst
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats