laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Provençaalse Schotel
  ingrediënten:
   

    1 stronk bleekselderij,
    1 rode paprika,
    1 groene paprika,
    150 gram cashewnoten,
    artisjokken (potje op olie en kruiden +/- 200 gram uitlekgewicht),
    snufje proven?aalse kruiden,
    1 kopje bulgur, quinoa of rijst,
    eventueel peper en zout naar smaak
  bereiding:
    Maak de bleekselderij en de paprika's schoon en snij deze in stukjes. Roerbak de bleekselderij ongeveer 1 minuut in olie en voeg dan de paprika's, de gehakte noten, de artisjokken en de kruiden toe. Laat het geheel nog 1 à 2 minuten smoren. Serveren met bulgur, quinoa of rijst naar keuze.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats