laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmrolletjes met Paling
  ingrediënten:
   

    100-125 gram gerookte palingfilet
    100 gram zalm in dunne plakken
    0.75 liter creme fraiche
    trosje verse dille
    worchestersaus
    peper, zout
    alufolie

    voor de garnering:
    cherry tomaatjes
    casino wit in driehoekjes
    en de rest van de dille
  bereiding:
    (eventueel een dag van tevoren te doen:)
Creme fraiche ietsje opkloppen. Twee flinke takjes dille fijnknippen en
door creme fraiche roeren. Naar smaak peper, zout, worchestersaus (evt.
mespuntje mierikswortel) toevoegen. Zalm in twee plakken uitspreiden en
dunnetjes insmeren met creme fraiche. Palingfilet over de plakken zalm
verdelen en ook lichtjes insmeren. Zalm in lengte stevig oprollen, in
folie verpakken en tot gebruik in koelkast bewaren.

(vlak voor het opdienen:)
Zalmrolletjes in dunne plakjes snijden. Op bordje leggen met garnering,
geroosterd driehoekjes brood, etc.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats