laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Blackened Redfish
  ingrediënten:
   

    schoongemaakte rode poon, of een dergelijk formaat vis, 1 per persoon

    voor de kruidenmix:
    paprikapoeder
    knoflook
    tijm
    oregano
    witte, zwarte en cayenne peper
    zout
    boter
    (1 zware gietijzeren pan)
  bereiding:
    Zet de pan op een heet vuur, zonder boter oid. Laat de pan minstens 10
minuten ontzettend heet worden (tot-ie rookt doe je ramen open en je deuren
dicht). Doe flink wat boter in elk van de vissen. Bedruip de vissen met
gesmolten boter en rol ze door de kruidenmix zodat ze rijkelijk bedekt
zijn. leg de vis in de gloeiend hete pan en gooi er nog wat gesmolten boter
overheen (PAS OP: dit vliegt soms in de fik!!!). Als de vis zwart is aan de
onderkant omdraaien en nog wat boter eroverheen.
Zijn de beiden kanten zwart? Dan is het gerecht klaar!

Serveren met rijst, of iets anders.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats