|
|
voorbereiding:
Maal de kipfilet in de keukenmachine tot gehakt. Pel en snipper de ui. Maak de wortel en bleekselderij schoon en snijd ze in kleine stukjes.
bereiding:
Verhit de olie in een braadpan en bak het kipgehakt rul. Voeg de groenten toe en bak ze een paar minuten mee.
Voeg de saus toe en laat het nog ca.10 minuten zachtjes koken. Kook intussen de tagliatelle beetgaar (al dente) in ruim water met zout en een scheut olijfolie. Schep de saus door de tagliatelle. Serveer met versgeraspte parmezaanse kaas.
Lekker met een tomaat-mozzarellasalade met verse blaadjes basilicum.
variaties :
Maak deze saus ook eens met kafsgehakt.
Bereid de schotel van tevoren. Bestrooi met een mengsel van parmezaanse kaas en mozzarella en bak de schotel ca. 20 mijnuten in de oven (220 graden Celsius, heteluchtoven 200 graden Celsius), tot de kaas goudbruin is. |