laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Nazomerchutney
  ingrediënten:
   

    3 perziken
    3 pruimen
    1 rijpe mango
    1 ui
    1 teentje knoflook
    1 rode peper
    1 cm gemberwortel
    1 vanillestokje
    Bertolli Extra Vergine olijfolie
    1 steranijs
    1 kruidnagel
    1 dl Bertolli Balsamico Bianco
    200 gr suiker
    zout
  bereiding:
    Maak het fruit en de ui schoon en snijd ze in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Maak de peper schoon en snijd hem in ringetjes. Schil de gember en snijd hem in kleine stukjes. Snijd het vanillestokje open.
Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en peper. Voeg het fruit en de gember toe en laat het even mee smoren.
Voeg de rest van de ingredienten toe en laat de chutney ca. 1 uur zachtjes koken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats