laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pistache perzikentaart
  ingrediënten:
   

    100 gr suiker
    200 gr boter
    1 ei
    300 gr bloem
    1 theelepel citroensap
    mespuntje zout
    125 gr amandelen
    125 gr pistache
    250 gr suiker
    1 eiwit
    6 perziken (blik of vers)
    keukenmachine
    ronde taartvorm 24 cm doorsnede
    deegroller
    spuitzak
  bereiding:
    Meng de ingredienten voor het deeg en kneed het tot een soepele bal. Verpak het deeg in folie en leg het tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Maal in de keukenmachine de noten met de suiker fijn. Voeg het eiwit toe en draai tot een smeuige massa.
Beboter de bakvorm.
Rol het deeg uit en beleg de bakvorm ermee.
Doe het spijs in een spuitzak en spuit het op het deeg.
Snijd de perziken in partjes en beleg de taart ermee.
Bak de taart in 20 tot 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats