Gepaneerde kippenfilets met mosterd |
|
ingrediënten: |
|
|
4 kippenfilets
1 eigeel
2 eetlepels mosterd
2 eetlepels Worcestershire-saus
Tabasco
1 bakje kerstomaten
Paneermeel
Peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Snij de kippenfilets in reepjes van ongeveer 2/6 cm.
Meng het eigeel, de mosterd en de Worcestershire-saus in een kom. Strooi er peper en zout over en voeg er een paar druppeltjes tabasco aan toe. Meng alles goed dooreen.
Giet het paneermeel in een bord.
Haal elk stuk kip eerst door de saus en dan door het paneermeel, en rijg ze een voor een aan de brochettes.
Bak de brochettes gedurende 5 à 6 minuten en keer ze regelmatig om. Rooster tegelijkertijd de kerstomaten 2 à 3 minuten op de barbecue. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|