laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Brochettes van venkel met gedroogde abrikozen
  ingrediënten:
   

    12 gedroogde abrikozen
    3 venkelbollen
    Sap van 1 citroen
    Peper en zout
    Venkelzaadjes
  bereiding:
    Bereiding:
Drenk de abrikozen gedurende 15 ? 20 min. in lauw water.
Schil de venkel en verwijder de eerste bladeren. Snij de harten in sneden van ongeveer 1 cm dik en haal ze door het citroensap.
Laat de abrikozen uitlekken en snij ze in de dikte in twee?n.
Rijg de venkelschijfjes en de abrikozen afwisselend op de brochettes.
Laat de brochettes ongeveer 5 min. grillen. Strooi er venkelzaadjes over tijdens het bakken, en bestrooi ze met peper en zout. Smakelijk !





[b]
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats