laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gepofte aardappel met parmezaankaas en varkensgeha
  ingrediënten:
   

    4 grote aardappelen, gewassen en in de oven gebakken op 170°C
    50 g boschampignons
    1 sjalot, fijngesneden
    2 el bieslook en peterselie, fijngehakt
    1 dl room
    1 1/2 dl geraspte parmezaankaas
    1/2 dl witte truffelolie
    zout
    peper
    100 g varkensgehakt
  bereiding:
    Bak de sjalot glazig en voeg er het gehakt en de champignons aan toe. Bak nog 5 minuten tot het gehakt doorbakken is.
Snijd de top af van de aardappelen en haal ze leeg met een lepel. Meng het aardappelvlees met het gehakt, room, parmezaankaas, kruiden en de helft van de truffelolie. Vul de aardappelen opnieuw en bak ze nog 10 minuten. Serveer de aardappelen met wat extra truffelolie rondom en over de aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats