laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chinese Pasteitjes
  ingrediënten:
   
  • 16 pangsitvellen
  • 250 g gehakt of kalfsgehakt
  • 1 ei
  • paneermeel
  • peper
  • zout
  • selderij
  • 100 g champignons
  • ketjap
  • 1 prei
  • 100 g gepelde Noorse garnalen
  • 4 lepels tomatenketchup
  • 1 theelepel djahé citroensap
  bereiding:
    Maak het gehakt aan met peper, zout, ketjap en fijngehakte selderij. Werk er het ei en paneermeel door. Snij de prei in zeer dunne ringen. Vorm van het gehakt 16 kleine balletjes. Verdeel de prei over de pangsitvellen. Leg op elk vel een gehaktballetje en wat garnalen. Vouw de pangsitvelletjes dicht. Druk de randen goed aan en bind de pakketjes dicht met een sliertje prei. Leg de pakketjes in de bovenste helft van een stoompan. Breng in het onderste gedeelte een laag water aan de kook en stoom de pasteitjes in ca. 20 min. gaar. Roer een sausje van de tomatenketchup, gemberpoeder en citroensap.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats