|
|
|
Pizza Pidy |
|
ingrediënten: |
|
|
- 400 g rundsgehakt,
- olijfolie,
- peper, zout, selderzout ,
- een mespunt geplette look
- 16 blaadjes basilicum,
- 8 tomaten,
- 2 eierdooiers,
- provencaalse kruiden
- 4 Pidy Fonds feuillet's alu van 21 cm,
- 160 g gemalen kaas
|
|
bereiding: |
|
|
- Roerbak het rundsgehakt even in olijfolie, breng op smaak met peper, geplette look en zout.
- Snipper de basilicum. Pel en snijd de tomaten in vier, verwijder de pitten en zaadlijsten.
- Klop de eierdooiers los met 2 eetlepels water en bestrijk er de 4 Pidy - Fonds feuillet's mee.
- Warm de fonds 5 minuten in een op 200 ?C voorverwarmde oven.
- Verdeel het vlees over de bodems, strooi er basilicumsnippers over en leg er tomaten op in margriet-vorm.
- Breng op smaak met selderzout en provencaalse kruiden, strooi er de kaas over en besprenkel met olijfolie.
- Bak de Pidy-Pizza in de oven af tot de kaas mooi gegratineerd is.
|
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|