laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Schnitzel Wok met parmaham en gorgonzola kaas
  ingrediënten:
   


  • 4 varkensschnitzels van 150 gram stuk.
  • 8 plakjes parmaham.
  • 16 verse salieblaadjes, of gedroogde salie.
  • cocktailprikkers.
  • 400 gram broccoli, in roosjes verdeelt.
  • 1 rode paprika, in reepjes gesneden.
  • 40 gram amandelen, goudbruin geroosterd.
  • 150 gram gorgonzola kaas, in blokjes gesneden.
  • 3 eetl. olijfolie.
  • 1 teentje knoflook.
  • zout en zwarte peper uit de molen.
  bereiding:
    Snijd de schnitzels in 16 reepjes, op elke reep 1 salieblaadje leggen of gedroogde salie strooien en omwikkelen met een 1/2 plakje parmaham, steek dit vast met een cocktailprikker.
In de wok de olijfolie verwarmen en hierin het vlees snel bruin roerbakken.
Het vlees uit de wok nemen en in het braadvet de broccoli en de paprika reepjes in 4 minuten beetgaar roerbakken.
Voeg de vleesreepjes weer toe, de kaas erdoor scheppen en laten smelten.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Garneren met de geroosterde amandelen.

Serveertip:

Serveer vlinderpasta(farfalle) bij dit gerecht in verschillende kleurtjes en natuurlijk een Italiaanse salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats