laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas
  ingrediënten:
   


  • 200 g tagliatelle
  • 150 g gedroogde ham
  • 1 rammenas
  • 4 cl olijfolie (extra vierge)
  • 10 cl balsamicoazijn
  • 2 eetlepels mosterd
  • 10 g suiker
  • 0.5 dl water
  • 20 cl olijfolie (extra vierge)
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepels peterselie (fijngehakt)
  • 1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
  • 1 eetlepel kervel (fijngehakt)
  • 1 eetlepel dragon (fijngehakt)
  bereiding:
    De pasta koken in gezouten water met een scheutje olijfolie. Afgieten, even onder de koude kraan houden en besprenkelen met nog wat olijfolie.

Een mosterdvinaigrette bereiden met de balsamicoazijn, de mosterd, de suiker, het water, de olijfolie, peper en zout en de gehakte groene kruiden.

De pasta in het midden van een bord schikken.

Van de ham roosjes vormen en deze op de pasta leggen.

Omringen met de mosterdvinaigrette en bestrooien met de geraspte rammenas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats