|
|
|
Masala-omelet |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 theelepel plantaardige olie,
- 1 uitje (in dunne plakjes gesneden,
- 1 tot 2 chilipepers,
- 1 fijngehakt knoflookteentje,
- 1/2 theelepel kurkuma,
- 1 theelepel gemalen koriander,
- 1 theelepel gemalen komijn,
- zeezout,
- 2 losgeklopte eieren,
- verse koriander (gehakt).
|
|
bereiding: |
|
|
Bereiding:
Verwarm de grill voor. Verhit de olie in een pan met een doorsnede van 20 tot 27 cm en fruit de ui, chilipepers, knoflook en kurkuma. Doe er de andere specerijen bij en laat die een minuut meefruiten, terwijl je zo nu en dan roert. Giet er de losgeklopte eieren bij en schud de pan, zodat de struif aan de onderkant sneller stolt. Zet de omelet, als ze bijna gaar is, onder de hete grill zodat ook de bovenkant stolt. Serveer met verse koriander. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|