laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 konijnfilets in een jasje
  ingrediënten:
   
  • 4 konijnfilets
  • 4 plakjes spek
  • 4 laurierblaadjes
  • rozemarijn,
  • tijm,
  • peper,
  • zout
  • aluminiumfolie
  • 1 glas cognac (2 mag ook 1 voor de chefkok dan)
  • 4 el rozijnen
  • 1 el boter
  bereiding:
    De filets laten weken in de cognac de rozijnen eventueel
ook. Daarna ze in een plakje spek rollen, en leg
ze daarna op de aluminiumfolie.
Dan op iedere filet een laurierblad leggen.
Kruiden met wat rozemarijn, een snufje tijm, een eetlepel
geweekte rozijnen en wat peper en zout.
Doe op elke filet een klontje boter en vouw het
aluminiumfolie losjes dicht.
Zorg wel dat het goed afgesloten is,verwarm de oven voor
op 220°C en leg de pakketjes gedurende 1 uur in de oven.

Direct opdienen, met aardappelkroketjes en vruchtenkompot.
Maar op siroop gelegde peertjes zijn nog beter.
En het bord is mooier te versieren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats