laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visrondjes (Thailand)
  ingrediënten:
   
  • 400 g gefileerde vis (bijv. baars, kabeljauw), in stukken -
  • 1/2 ui -
  • 2 teentjes knoflook -
  • 1/4 TL zout -
  • 1/2 TL versgemalen zwarte peper -
  • 1 klein ei -
  • ca. 2 EL tarwemeel -
  • 40-70 g paneermeel -
  • ca. 1/4 L kokosolie om te bakken
  bereiding:
    Bereidingstijd: ca. 1/2 uur - ca. 430 kcal per portie -





De vis in porties tegelijk met de ui en de knoflook pureren.
De vispuree in een kom doen. Zout, peper, ei toevoegen en zoveel meel, dat het een stevig, soepel deeg wordt.
Met natte handen van het visdeeg kleine rondjes vormen en die door paneermeel halen. De olie verhitten in een koekepan en de visrondjes hierin aan weerskanten krokant bruin bakken.

Serveren met brood en pikante sauzen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats