laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Dunne spaghetti met koude tomatensaus
  ingrediënten:
   

  • 400 gr dunne spaghetti (capellini)
  • 4 dikke en heel rijpe tomaten
  • 3 knoflookteentjes
  • 4 zwarte olijven
  • 1 klein stukje piment
  • 1 eetlepel gehakte koriander
  • 3 eetlepels olijfolie
  • het sap van 1/2 citroen
  bereiding:
    De tomaten pellen en ontpitten, het vruchtvlees in heel kleine stukjes snijden en deze op een koele plaats zetten. Intussen het knoflook pellen en door de lookpers halen. Het vruchtvlees van het knoflook vermengen met de gehakte olijven, het gehakte piment en de koriander, de olie en het citroensap toevoegen. De tomaten bijvoegen en deze saus op een koele plaats bewaren tot net voor het serveren. De spaghetti koken in gezouten kokend water, laten uitlekken en serveren met de bereide, goed gekoelde saus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats