laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vegetarisch schnitzels met eiersalade
  ingrediënten:
   

    2 vegetarische schnitzels
    1 ui
    2 eetlepels olijfolie
    20 gram boter
    4 aardappelen gekookt
    2 tomaten
    ? rode paprika
    2 theelepels Italiaanse kruiden

    voor de sla:
    2 eieren hard gekookt
    2 eetlepels olie
    ? eetlepel witte wijnazijn
    1 theelepel mosterd
    100 gram veldsla of 1krop ijsbergsla in reepjes
    ? komkommer
    3 augurken
    1 theelepel Italiaanse kruiden
  bereiding:
    Bereiding:
Verhit de olie en de boter in de pan en bak de in reepjes gesneden schnitzels bruin en knapperig. Haal ze uit de pan en fruit de gesnipperde ui goudbruin. Snijd de tomaten in vieren, verwijder vruchtvlees en snijd in repen. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika en snijd ook in reepjes. Voeg tomaten en paprika toe. Strooi de kuiden er over en voeg de gekookte aardappelen toe. Schep er tot slot de schnitzels door.

de sla:
Pel de eieren en prak ze fijn in een kom. Voeg olie, azijn, mosterd veldsla of ijsbergsla, in dobbelsteentjes gesneden komkommer en in rondjes gesneden augurken toe. Strooi er de kruiden overheen, meng alles met elkaar en serveer met het schnitzelgerecht.

Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats